Textiel

Algemene informatie

Via het textielcomité kan u enkel uniformstukken bestellen die specifiek van Scouts Dendermonde zelf zijn. Dit zijn de rood/witte dassen, de rode truien en de fleecen. Voor andere uniformstukken verwijzen we u graag door naar een Hopperwinkel. De dichts bijzijnde hopperwinkels vindt u in Aalst en Gent. 
 

 

 


U kan ook online uniformstukken bestellen via de                van Hopper. Deze kan u in een Hopperwinkel naar keuze laten leveren, maar ze kunnen ook worden thuis geleverd. Opgepast, bij thuislevering betaalt u wel leveringskosten.

Hoe uniformstukken van Scouts Dendermonde bestellen?

Voor de uniformstukken die specifiek van Scouts Dendermonde zijn – dat zijn de dassen, de rode truien en de fleecen - kan u mailen naar textiel@scoutsdendermonde.be

OPGELET: Onze dassen en rode truien (in kindermaten) zijn helaas op dit moment uitverkocht. We krijgen deze pas terug binnen rond eind november. We posten zeker een berichtje op onze facebook wanneer we terug dassen hebben en NIEUWE scoutstruien!


U dient volgende gegevens via het emailadres of via de leiding van uw kind door te geven:

  • Naam van de scout

  • soort uniformstuk

  • emailadres

  • maat


Bij gebrek aan één van bovenstaande gegevens wordt de bestelling NIET aanvaard. Het te betalen bedrag moet overgeschreven worden op het rekeningnummer BE75 7360 1125 0751. Gelieve hierbij de naam van het kind, het soort uniformstuk en de maat te vermelden

Wij hebben ook een uitgebreide collectie tweedehands uniformstukken beschikbaar (zowel algemene als groepsgebonden!). Voor prijzen en beschikbare maten, gelieve te mailen naar textiel@scoutsdendermonde.be.